Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu - trädgårdsmästarens ordspråk



man skall inte ha
större trädgård än att frun
orkar sköta den




Bunden vers (Annat versmått) av Annaemi VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-15 23:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Där slog du huvudet på spiken.
2019-06-18

    ej medlem längre
När orden infinner sig och tillåts att bli valda, det är då det händer; den ospelade sidan fyller upp och tonen blir anslagen till 100%. Mycket välgjord helhet!

Obs! Detta är en språklig analys inte en semantisk.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP