Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störst av allt är kärleken - Det finns inget viktigare / Ja, jag släppte haikuformen bakom mig, trots allt är det bara ett ofullständigt försök till det bildspråk som japanerna använder. Men jag kan ju namnge mina texter på japanska när jag ser bilder...


Mottomo juyona koto wa aidesu

 


Mellanrum, avgrund och

avståndet mellan då och nu

skillnaden mellan

tre små ord och två människor

Men mest av allt

slutgiltigheten

vetskapen

och insikten om att det aldrig är för sent i livet att ge upp

Im far from the shallow now




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-16 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP