Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I famnen av...


Morgonen
dukar upp sitt
frukostbord
med nya dagens
alla intryck

Duvornas
intensivt ihållande
kuttrande
Gömt på obestämd
plats

Fladdrande fjärilsvingar
far förbi med
den gulaste av hälsningar
Den mest sommarlika

Allt tycks vara i rörelse
Allt levande andas och
verkar runt omkring
kroppen som utstrâlar
tillhörighet och närvaro
I famnen av
solens värmande strålar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-16 08:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
2019-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Vår bästa tid är nu.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP