Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser grammen på den andra men

inte valkarna på mig själv.
Hennes ser ut som livserfarenhet med lite god vilja.
Mina vana, ständigt tillvända.
Sängen knakar av ökad livserfarenhet.






Prosa av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-16 09:34



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Hehe!
Skön text om att se det man inte vill se genom andra.
Och när man väl ser så blundar man glatt :)

Eller det är så jag tolkar den kanske för att jag själv väljer att blunda för ålderns framfart...
2019-06-16

    Sefarge VIP
Kanske växer det
På både in o utsidan
Tillsammans?
:)
2019-06-16

  Öknens Ros VIP
Av valkar får man inga skavsår. ;)
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP