Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skrika online

 

Nackdelen med att skrika online är att man inte kan vara säker på att man gjort sig hörd.

Fördelen är att man inte blir hes. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-16 11:41



Bookmark and Share


    Lars J
BRA!!!
2019-06-16

  Fulbergarn
du kan få låna min mikrofon
2019-06-16

  Öknens Ros VIP
"Ingen kan höra dig "skrika" på nätet!" ;)
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP