Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Familjen Wang


PEKINES

Äras bör den som äras kan,
mina vänner flera kinesiska
vänner i min omgivning kan
hedras. Familjen Wang får
leka med mitt nya husdjur;

Pekines en liten rar knähund!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-16 12:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du måste ha väldiga problem med kineser.
Kinesofobi?
2019-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Mao Tse-tung var den störste.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje