Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens kortaste intervju utan svar.

-Varför har du inte skrivit något på ett tag?




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-16 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint! Du håller på att bli min favoritpoet på poeter.se!
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim