Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sans-och balansfinnande i livet...! Uppmuntrande ord på vägen...!


B-A-L-A-N-S! (3/3 i min lilla poesitrilogi:)


Tassa inte på tå för länge...
då tappar du balansen
känner dig som ett djur i bur på "Skansen "
Instängd och trängd
ta ut svängarna
så du inte kommer ur gängorna
få stå stadigt
och hitta balansen
med glädje delta i "livsdansen "
som ett råd på vägen
"Skam den som ger sig"!??
kämpa på och vara trägen
komma till skott
finna en "glädjelott " :-)
hitta balans
stolt kunna säga: "Jag mår fint - har lugn och ro"!!
Ho ho !????
Ta till sig och leva efter detta, så oron kan lätta
Nu ni säkert på mina ord är mätta ????
så jag punkt måste sätta.
??
Må Väl Vänner! /Karin Gustafsson




Fri vers (Prosapoesi) av Kindlion
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-16 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion