Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista fursten

jag föddes in i rollen som imperator
eller Kejsaren Som Hängde Gud
jag är den nya tidens korståg
älskling, du står på tur
se mig mörklägga solen
antända varje kontinent
sen ska ni bäva inför orden
när profetian ekar i era hem
det ska bli damm av era ikoner
och profeternas ord öppna sår
ni ska renas från kolerisk kultur
med rivjärn och med klor
ni kommer frigöras från er svagsinta moral
när det blir grus av era heliga monument
alla hjältar som ni tillber
ska levande begravas i cement
jag ska förklara era mirakel
och visa hur vatten blir till vin
en intravenös injektion med tvivel
ett gift som är värre än heroin
sen ska jag skänka er en sista lustgård
utan gränser och utan lagar
byggt för era latenta perversioner
allt det sjukliga
allt det vackra ni bejakar
jag ska ger er en sista lustgård
där ni själva bestämmer era lagar
en plats utan skam och skuld
där ni gör som ni behagar
och så ska jag ska läcka ut er sprängskiss
så den defekta designen exponeras
ni kommer vandra i en mardröm
när begären och lusten realiseras
och när himlen blir till en spegel
som reflekterar det där under
blir era skrik en kakofoni
som får världen att falla sönder







Fri vers av Jag&Frank
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag ikoner.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank