Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMULTRONRÖD KAMPFRONT

En smultronröd fanborg

när juni är som grönast

En kampfront mot allt hyckleri

En smultronröd fanborg

när sommarn är som skönast

En demo drar högljudd förbi

 

Vi kan inte tystas

Vi hittar alltid vägar

Ty sådan är kärleken

En smultronröd kampfront

från Golgata kulle

till massorna, samtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2019-06-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP