Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna dagars minnen!

 

Forna dagars minnen

Barndoms doft

 

Känsla mot kind

Färdats på en vind

 

Lyssna till musiken

Djärva språng och hopp över diken

 

Landar på nyklippt matta

Molnfigur på ögats hinna

 

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-06-16’




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-16 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härligt kan livet vara när det ses med barnaögon!
2019-07-14

    ej medlem längre
Fina minnen..
2019-06-29

  Margit Grell
Ett härligt språng!
2019-06-23

  Margit Grell
Ett härligt språng!
2019-06-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dofteri vinderi
muskieri stigeri i
klipperi aldrig kan
väl minnen bättre
återges eller bättre bli!
2019-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje!
2019-06-17

  Maiah VIP
Härliga mjuka minnen
2019-06-17

  Maria Sundelin VIP
Alla bär vi minnen på gott och ont
2019-06-16

  lila fjäderblomman VIP
Glädjefyllt i barnets sinne.
2019-06-16

  ULJO
Härligt att kunna minnas
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin