Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra gjort, görs gärna om ju...

Du gifte dig med fransman min vän
hur gick då för er Två med lyckan den...
Så jättebra ja,
nästa gång ska jag ta
också, jag lovar, en fransman igen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-06-16 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt