Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för stupet




Ett osäkert berg
med mineralådror i skälvan
nog för att berget är varligt
men akta vart Du sätter Dina steg
nog för att bergsandan är stadig
men människoandan kan vara klen







Fri vers av Per "Läsaren" Sörqvist
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-16 17:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd dikt...man ska alltid vara uppmärksam...
2019-08-17

  Bibbi VIP
Gillar.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Per
Per "Läsaren" Sörqvist