Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja lust-går-den!

Jag drömmer om en ny värld
med vänliga rara händer
där ursprung och status
aldrig ger några ränder
utan det man gör
och sänder
när det anländer
just det folk
uppåt tänder...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 17:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul lek med orden i titeln, orden i rim sedan blandas likt örter i kitteln...
2019-06-17

    ej medlem längre
Ja, du……!
Det du skriver dröjer sej kvar!

2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt