Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själva

Jag skulle ge allt för illusionen.
Allt jag bygger upp då det inte riktigt finns.
Alla påhittade minnen jag minns.
Jag kan vara världens bästa drömprins.
I fantasin finns inga gränser.

Jag följer vägen och hittar hem.
Ett, två, tre, fyra och fem.
Kan det vara rätt, kan du spänna åt denna rem?
Jag menar snara,
livet får inte rymma.
Jag vill bara vara,
om det finns en Gud kan du snälla svara?

Led vägen rätt en gång för alla.
Då resten av världen är så känslokalla.
Jag vill bara låsa in oss för oss själva,
bara för en stund.
Stanna tiden,
krossa klockan som ändå aldrig funnits.
Se in i mina ögon,
jag vill veta vad du ser.
Snälla berätta.
Vad du ser då ingen annan ser,
och vi är själva.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-16 17:34



Bookmark and Share


  Femme Fatale
känner igen mig i dina ord och texter .=)
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords