Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det närmaste klart, ett 20 tal omskrivningar sammanlagt.


En irriterad sång om kärlek



V1
Du står i vägen när jag ser på tv 
Och läser jag en bok så är det dina ord jag hör 
Du sjunger högt och glatt när jag ska repa
Du fyller mina sinnen o ser väl inte att du stör.

V2
Vi två fick ingen enkel dans på rosor
Nej, det har vi aldrig nånsin haft
Vi var den sten som rullar ner för backen
och stannar när den tappat all sin kraft

Ref 
Som om jag var mås med bruten vinge 
som ensam blivit kvar i samma vik

Jag borde inte skylla på nån annan
kärleken är trots allt inte nån sorts politik

så, snälla stanna kvar hemma hos dig, va
det får va slut med dig och med pernod

dagarna med dig var bitterljuva, och fast du gick, 
så är du mycket mer här nu, än då



V3.
När jag ska träna är du jämt ivägen 
Och säger att jag borde laga mat
Men du tar aldrig städningen och disken
Överallt i köket står det tallrikar och fat.

V4
Och när jag går igenom lägenheten  
Finns mer av dig och saker som du glömt
Och varje natt när jag försöker sova
Så kommer du igen i allt jag drömt

Stick: 
Visst gör det ont men det är skönt att minnas
Din doft, och dina tårar och ditt skratt 
Ditt sätt att hålla i mig, att få trivas
skuggan på din höft en magisk natt
Vi pratade och älskade oss hesa
vi kunde inte få nog av varann
du brände mig med dina ljuva läppar
jag saknar dig var dag sen du försvann


ref






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Roger VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-16 17:55



Bookmark and Share


  Mockasinet
Woooow!!!
2020-07-21

  Mockasinet
Eh... WOW!!
känner igen mig precis!!
Fast jag är sambo ??
Måste här ifrån!
Redan imorse var jag utled på honom.
Och då sov han ändå.
I eget rum.



2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP