Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se men inte se...

Kroppsspråket alltid
avslöjar det talade språket
kroppsspråket försöker
med olika rörelser
få till motrörelser
men få tycks vara med
och se på just det åket...

Munnen talar om ett
kroppen om något
helt annat...

Det går ju inte att undgå
att se att talaren har talat
emot sig själv hela tiden
sitt eget jag...

Munnen tystnar...
Applåderna dånar...
Munnen darrar rodnar...
Oj säger folk i smyg
Vi trodde talaren var dryg...
Men det var så klart, den var blyg...
Men vi kan nog inte ge kroppen
ett helt fullgott betyg
för den var ju olojal...
Den var väl där för att
störa munnen med
något otyg...












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 19:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tänkvärt
2019-06-17

  ULJO
Ordspråk och kroppsspråk spelar oftast på två olika planhalvir.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt