Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke till ... Publicerad här tidigare i april 2006 men tanken saknar nog bäst före datum ...


Tänk om ...

... det faktiskt är så
att man måste känna sig älskad
för att kunna älska sig själv ...

... nu
liksom då ...

 

 

©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-16 19:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Visst är det så
2019-06-17

    ej medlem längre
Hel, ren, varm, mätt och älskad. Alla barns rättighet. Stora som vuxna.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP