Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga


Mina morgontimmar, de börjar så sent

kl. 05.00
inte för att jag vill
men för att mig se
hur det smattrar
mot fönsterkarmen
kanske kommer vätan från norr.

Jag vaknar tidigt och ser mig om

ser det lakan jag ligger på
suckar över en natt till utan innehåll

plåster blir väl en film
från svt play

Jag saknar dig,
saknar dina sms

jag ser två måsungar nästan ramla från taket mitt emot min lägenhet
tänk att vara så liten, så svag
så redo att ta sig an.




Fri vers (Fri form) av Rodin
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-16 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! Gillar det okonstlade , att den är "bara rakt fram" i någon slags självklarhet!
Mera!
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin