Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när alla faser är förbi





en singelmamma
på samma plats, samma strand
som ett femårsfirande
med samma barn, samma man

men andningen en annan







Bunden vers (Tanka) av xilenie
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-16 20:02



Bookmark and Share


  Rodin
Subtila tecken ... andetagen sanna
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

xilenie