Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att Rinna upp i Skyn

Som en skugga i natten
uppdelad och tillintetgjord i din separation
rinner du upp i skyn som vatten

vaporiserad till stoft
beblandas du med stjärnorna där
förenad med en stilla sorg
vandrar du den sista vägen hem
med osynliga spår
av den du en gång var




Fri vers (Fri form) av ickenorm
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-16 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ickenorm
ickenorm