Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och uttråkad

Om du känner dig alldeles ensam och uttråkad
kan du ju alltid göra som jag
Dricka lite choklad
Spilla på duken för att sedan runka kuken då du tänker
på en förtjusande kvinna som inte är så slätstruken
En som inte är så petig och nogrann när det kommer till sex
Vilket kan göra en glad
För helt plötsligt känner du dig inte så ensam längre
utan mest till freds och mätt i buken
Ja, då du inte har någon god vän i närheten så har du ju
alltid tid att lära känna dig själv
Vilket är hur normalt som helst
Ja, så att du är redo den dagen då du träffar på en tjusig tjej
som tycker om dig
Och då du inte vill få en för tidig utlösning
Skämmigt värre
Att det går i dina kalsonger innan du ens har fått fram den..

Om du känner dig alldeles ensam och uttråkad!

Ken Cassel
16/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel