Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Skuggornas dal av Viksten Erebos är mörkrets gud i den Grekisks mytologin


Erebos mörker

Erebos mörka dimma
får oss att förnimma
undergångens djupa dalar
där elden aldrig svalnar
där skräck och mörker råder
där livet är på nåder




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-16 21:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den biljetten har jag inte beställt!
2019-06-17

  Öknens Ros VIP
Där vill man inte hamna.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP