Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det vara så


Tystnaden slutar
och brödet kommer ut

ett par baguetter
jag har glömt vad som ska ligga på dem

lunatics, brukade man förr kalla folk
när de inte trivdes i dess tillstånd

Jag avundas mitt smör

den är så given

jag är inte given ...

Jag är inte given alls, dock törstig på livet




Prosa av Rodin
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin