Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under de glittriga stjärnorna på natthimmelen

är vi alla små
Och det trots att det många gånger kan kännas som
om vi vore jättestora och bara behöver sträcka ut våran
ena arm för att nå dessa
Men nu är det ju inte så
Så det enda vi kan göra är att stå där i mörkret och
förundras och beundras över alla dessa så glittriga
solars enorma skönhet och mystik
Ja, det som de alla stärnorna ändå ger oss
Och det med tankar som
Undrar om det finns något annat liv därute någonstans
i någon annan galax
Och tänk om man en dag bara skulle få råka träffa på
ett sådant ufo
Och tänk om det då, bara skulle råka att landa alldeles
bredvid en, och då någon lustig liten varelse
kommer ut ifrån farkosten
och presenterar sig själv lite artigt och snällt som
Mister Flax…

Under de glittriga stjärnorna på natthimmelen
är vi alla små!

Ken Cassel
16/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-16 22:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, en liten parentes i universum är vi, obetydliga men hybris finns ändå i överflöd.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel