Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov för de små...bagatell

 

 

Fridfull sommarkväll

festen är över inte

ett orosmoln kvar

är några ljusa nätter

sen väntar höstens allvar

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-16 23:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En smula spännande läsning bjuds läsaren, vilket skrivsätt!
2019-06-17

  Evelyn Falk Möller VIP
Vackert om tidens flykt....
Även Kungskobrans dikt är värd en eloge :)
2019-06-17

  Kungskobran VIP
Vips så är sommaren över
sakta vissnar ängarnas klöver
hösten är här
med storm och regn
mer än man behöver
Vintern är lugn ock skön
då kan man koppla av
inte så många krav
Förutom julen förstås
På våren tinar man upp
allt sätts under lupp
det växer så det knakar
kärleken sprakar

2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP