Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gratis magi

Älskar ytspänning, dopplereffekten,
kapilläreffekter , ja, självande livet och döden inte minst
Faktiskt allt min fysik inte förstår
Gratis magi är de å inget annat




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-17 06:54



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Magisk magi fint skaldad
2019-06-18

    Sefarge VIP
Yes!
För att väl ej
förglömma
Fata morgana?
;)

2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP