Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Sommarlov för de små ... bagatell av Fale Bure


De fyra årstiderna

Vips så är sommaren över
sakta vissnar ängarnas klöver
Hösten är här med storm och regn
mer än man behöver

Vintern är lugn och skön
då kan man koppla av
inte så många krav,
förutom julen förstås

På våren tinar man upp
allt sätts under lupp
det växer så det knakar
kärleken sprakar

Sommaren är här igen
med den hängivenheten
skönheten blommar
underbara sommar






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 07:20



Bookmark and Share


  ULJO
Säg inte så. Att sommaren redan är över, låt oss njuta lite till.
2019-06-17

  Fulbergarn
Sommaren är hängiven :)
precis, så nu ska jag ut och låta den ta mig!
2019-06-17

  Öknens Ros VIP
Fin beskrivning av årstiderna.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP