Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kommer aldrig att bli godkänd av finsmakareliten här. Än sen? Vem bryr sig? Livet går vidare.


MIN BÄSTA TID ÄR NU

Det här är min tid

Den bästa på jord

Ty nu är det juni

häruppe i nord

Just nu är det kväll

Nu går solen snart ner

och ännu en dag

finns snart alls inte mer

 

Det här är min tid

Innan midsommaren

som jag inte firar

Det här du, min vän

är leende grönsla

så grön den kan bli

och juniljus kvällsstund

som blev poesi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-06-17 07:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till juni och livet!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP