Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig ballong.

Behövde göra ett ljud ifrån mig.
Det var inte så att jag var i ett rum fullt av människor, och behövde prata för att synas, eller höras , för den delen.
Nej, i mitt rum fanns bara jag.
Jag led.
Av leda.
Det var så tråkigt, och jag visste inte hur jag skulle hantera det.
Men till slut, så kom jag på det...
Jag gjorde ljud ifrån mig.
Går de att beskriva.
Nej, man måste vara där för att förstå dem.
Jag var, den mänskliga ballongen...
Som luften hade gått ur!




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och ännu mer!

2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim