Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honto 3

Sommarens varma vindar

torkar tårar

bara på utsidan


kvar på huden


krackelerande salt

som flagnar




Fri vers av Roger VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 08:26



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ömsint och stark på samma gång! Och sann.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP