Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet


Inre bilden av
en stadig ek

Fast grundad
Okuvlig

Ödmjuk
till kunskap
och växande

Idag
när möjligheterna
duggar tätt
och fuktar gräset
kring din egen stam

Idag ÄR du trädet

Rotfäst vid
moder jord




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-17 08:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller en martall vid Jungfrukusten/Gävlebukten.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP