Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När saknaden gror och gror

blir den till slut outhärdligt jättestor
Så pass stor att man till slut inte klarar av den
utan måste börja bege sig dit där man tror att hon bor
Då man bara måste få chansen att få träffa på henne igen
För sist hon var hemma hos en tappade hon visst bort en
av sina skor
En sko som hon säkert vill ha tillbaka då hon visst har lånat
dem i sin tur av sin egen mor
En mor som själv en gång i tiden har fått dem som julklapp
av sin egen bror som i sin tur har gjort dem alldeles själv
av läder ifrån en av grannbondens gamla kor
Så när hon fick tillbaka sin efterlängtande sko blev hon så
glad att hon blev tillsammans med den där Tor...

När saknaden gror och gror!

Ken Cassel
17/6-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel