Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grön först i kön...

Jobbsökare fyller i en enkät...
Men bossen han pekar ju på svaret det...
Vid "sex" ska det stå
man eller kvinna då!
Ej hur ofta som det önskas: Tätatät!!!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-17 11:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är nog sant som det sägs, likar leka bäst till häst, annars ibland som det vägs, hjärta eller pengar och vilket är bäst, kanske att talang står högt i kurs, vilket som av det en 'dusch'...
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt