Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Markering


Svart och röd


Dagens stass i svart och rött

bär jag ej för nån har dött
eller för att det är natt

Jag har just fått veta att
jag är frisk och jorden platt
hej och hå om det var så
så bra jag skulle må

Jag känner mig båd svart och röd
dels för strypt försäkringsstöd
men även för den inre glöd
som föds när man får nöd

Svart och röd - mitt nya jag
mot ovisshetens morgondag

till sorgmantelns behag




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 11:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppas att du inte är SYND-ikalist.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP