Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är vi vinnare då?

En får vara trasig ibland
huvudsaken är att en blir hel.
Livet kan vara så in i själen tröttsamt
när ADHDn är en del
samtidigt som det verkar väldigt tråkigt livet utan
för är det ändå inte så
att den med flest berättelser
vid lägerelden
när resan är slut vinner.
Står vi som vinnare då?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-17 12:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att kunna tänka annorlunda upplever jag som en gåva
huruvida andra gör, får de stå för..
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP