Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken gror som brudorkide

Nästintill perfekt.
Näktergalen och kolibrin.
Tysta lögner segla.
Vinterns frost din blick av koltrast.
Det bortglömda minnet greppar tag med kungsörnens klor dina sinnen kittlar.
Du gömmer dig för sanningen, samtidigt som kopparormen som murgröna ringlar sig i gyttjan av din självupptagenhet.
Denna sommardag som nyss lämnat natten bakom sig.
Inga tvivel bara en smekning av norrskenet mot din kind.
Kärleken gror som brudorkide.
Denna dag vi firar vänskapen i turkos lagun där lotusblommor älska passionerat.
Samtidigt jag undrar om fantasins verklighet och verklighetens fantasi går hand i hand genom livets resa.
Jag kysser minnet av denna stund.
Då ångestens vindar inte sveper över mig.
En dag som denna.
Nästintill perfekt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-17 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP