Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugo. Lyssna.

Lyssna.

lyssna.
lyssna.

Jag lyssnar
men hör ändå ingenting.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-17 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån