Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTI-TILLGJORDHET

ilska är en energi

är jag arg så är jag arg

mig ska ingen åthuta

ingen tämjer viddens varg

vrede är en energi

explosiv och underbar

den som inte kan bli arg

har inga sunda vätskor kvar

 

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-06-17 14:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blir någon provocerad av detta ställningstagande - och det är tydligt att så är fallet - så är det bara en bonus.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP