Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE

missa inte grönskan

du saknar den i höst

som kon som lämnat båset

ett tomrum i ditt bröst

försumma inte grönskan

för allt som distraherar

det gröna är så vilsamt

när annat irriterar

 

LARZ GUSTAFSSON  17/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-06-17 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP