Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi å dom

Inuti karossen är de gående långsamma som slöa bytesdjur.
Utanför plåtskeletten blir bilisterna rovdjur.

Perspektivskifte.

Som innanför eller utanför samhörigheten,
-populariteten.
-Religionen.
-Klimathoten
Eller för all del kärleken.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-17 15:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
-Vi å dom, sa en
seglare till mig...
När det gäller bil
har folk en profil
arg farlig, på sjön
mera snäll varlig!
Jag håller mig till
dem till sjöss, till bil
har jag sagt ajöss...

2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP