Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill ett tack

 

ditt ord
det du skänkte mig
lägger jag i
min bröstficka
nära navet
på det liv
jag kallar mitt
ordet som du kritat 
på en papperslapp
anförtrodde du mig

blir kvar där
ensamt
oförklarat
rent av en obetydlighet
kan man tro

förvandlas till
en mussla 
att öppna
först när jag är vill

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-17 15:29



Bookmark and Share


  Feminaz
Fantastisk ordkreativitet och spänst
2019-06-19

  lodjuret/seglare VIP
Minner om ett liv i pastell, så som morgonen lider mot kväll, som värme kan livligt dallra och hetta, som minnen kan vara i detta, livfullt leker orden i sitt käll...
2019-06-17

  Roger VIP
Vackert!

2019-06-17

    Madeleine Ågren (Maduska)
En skatt!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg