Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

njut av livet medan du kan

 

imorgon kan det vara försent




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-17 15:55



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
absolut
2019-06-18

  Bodingen VIP
Är farligt att leva, man kan dö
2019-06-17

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2019-06-17

  överlevaren VIP
Leva i nuet är bra om man kan.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP