Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

 

 

en kyss är ingen fara

en kyss är inget brott

två läppar möts ju bara

men herregud så gott!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-17 16:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man kysser inte vem som helst.
2019-06-24

  Fulbergarn
smultron och mjölk med grädde
2019-06-18

  Bodingen VIP
Jäpp, Cloettas mjölkkyssar som fanns att köpa på bio förr, gött!
2019-06-17

  Feliaxel VIP
Håller med dig det är gudagott att kyssas
2019-06-17

  Per Drysén
Länge sedan nu
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP