Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är besatta

Du gör mig
vansinnigt besatt
Jag skälver när
jag hör din röst
Jag är
fruktansvärt
besatt
av dig min
älskade
Varje kyss,
varje smekning
sänder 
chockvågor
genom min kropp
och genom min själ
som du har 
ockuperat
med din glädje
Du är blodet
som pumpar 
inom mig
Rabiat 
ursinnig
skriker jag
ditt magiska
namn, och
sen faller jag
som Alice
genom min
kåthets och
längtans
avgrunder
Du kommer 
till mig och
det är elektriskt
mellan oss
Vi är rasande
besatta
av varandra.
Kärleken är
vårt enda ljus.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-17 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP