Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGA

tavlor har jag gjort
både synliga
och osynliga

Emellanåt häder det
att jag målar på väggen

Det har jag gjort nu
svårt att både se
och tänka på

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-17 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup!
2019-06-25

  Quasimodo
Ja, många "tavlor" blir det genom livet av olika slag!
2019-06-18

  Feliaxel VIP
Tänkvärt det du skriver
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP