Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkväll älskade klokuggla hoppas du mår bra kram <3


Koltrasten



hör koltrastens flöjttoner ikväll

en vemodsslinga smyger sig in i själen

stryker runt husen och över taken

jag önskar att du också kunde höra

de ljusaste drömmar

i hjärtat som väcks av hans sång




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-17 19:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
natti kram
2023-08-03

  morgonstjärna VIP
tacksam du lever och jag mår bra koltrasten sjunger åter mycket
morgon och kväll, ibland under dagen om några dagar kläcks äggen.
2021-07-12

  ULJO
Koltrasten en finlirare vars sång väcker hopp och glädje.
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP