Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peters parentes

 

Nu står jag som den vise

den ensamme dåren

i en liten del av tiden

och talar mitt språk

 

förstår man min fråga

vem blir först

att ropa ett svar

på andra sidan bäcken

drömmer skogens vind

sin skreva öppen

 

de hästar som jag ridit

är inte längre vid liv

de fantasier som jag reste ikapp

fick aldrig skriften fånga

de trofasta var aldrig de många

de sanna var alltid de förgängliga

de modiga försvann redan innan

de visat sin kraft.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-17 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP