Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Du ville ha morgonljuset
så du fick morgonljuset
Du ville ha dagsljuset
så du fick det med

Du ville gärna smaka kvällsljuset
och månskenet, stjärnornas ljus
Dina ögons ljus i spegeln
slukade du

Dina bitmärken, rivmärken
över din kropp
Lika tydliga som spåren efter en varg
i en fårhage




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-17 21:03



Bookmark and Share


  Lili B VIP
Precis så!
2019-06-22

  Sunset boulevard
Den sist strofen skapar god dynamik. Gott!
2019-06-21

    ej medlem längre
Vackert sa Vargen om dikten!
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts