Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VITA BERGEN

Ett farväl vid Vita Bergen

var ett ståndsmässigt farväl

Även om jag ej höll färgen

och knappt ville någon väl

Det var maj, min löftesmånad

Något lade sig att dö

Något nytt tog form istället

Vita Bergen - och adjö

 

LARZ GUSTAFSSON 17/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-06-17 21:30



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Sista raderna bär på något nytt är känslan här. Välrimmat.
2019-06-18

    ej medlem längre
Värimmat rytmiskt avskedstal.
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP